wat-doen-met-partner

Iets leuks doen met je partner


Het is goed voor je relatie: iets leuks doen met je partner. Nee, niet perse onder de lakens, gewoon je wandelschoenen aan en eropuit voor een stevige wandeling! Maar samen met andere stellen leuke activiteiten ondernemen is nóg leuker! Daar kunnen we hele verantwoorde stukken over schrijven, maar probeer het gewoon eens zelf. En denk dan aan dit stukje als je na afloop samen in de auto onderweg naar huis bent. Waar heb je het over? Precies ;-)


Zelf activiteiten publiceren

Stellen organiseren activiteiten voor jullie. Maar zit er niets van je gading tussen? Maak een account aan, log in, ga naar de Planner en organiseer je eigen activiteit. Ontdek eens hoeveel voldoening het geeft om voor andere stellen een leuke activiteit te organiseren. Vind je het spannend? Trek gerust aan de bel, we helpen je graag op weg!


Doe mee, word nu lidDrie maanden gratis proberen

Het lidmaatschap kost 60 euro per jaar (voor jullie samen), maar we kunnen ons voorstellen dat je eerst even de kat uit de boom wilt kijken. Je kunt de site daarom drie maanden gratis proberen!

Aan het einde van deze periode kun je ervoor kiezen je lidmaatschap om te zetten naar een betaald lidmaatschap, je ontvangt vanzelf een e-mail als het zover is.


PROBEER HET GRATIS