stellen-gezocht

Stellen gezocht


Als je op zoek bent naar een nieuwe partner heb je keuze genoeg. Datingsites, single-feestjes of Tinder, het zijn de tools van nu om een nieuwe liefdespartner te vinden. Maar wat doe je als je niet op zoek bent naar een nieuwe partner, maar naar een paar leuke vrienden? En, nog moeilijker, wat doe je als je samen met je partner op zoek bent naar nieuwe vrienden?

De meeste mensen durven niet hardop te zeggen dat ze weinig of geen vrienden hebben, zeker niet als je eigenlijk best een sociaal type bent en je Facebook tijdlijn vol staat met foto’s van gezellige feestjes. Maar het is écht niet sneu als je erachter komt dat je een tijdje druk geweest bent als carrièretijger, huisje boompje beestje bent gaan doen, of een paar kinderen hebt klaargestoomd om op zichzelf te gaan.

Vrienden onderhouden kost tijd, maar wat doe je als je die tijd even niet gehad hebt? Hoe maak je weer nieuwe vrienden op het moment dat het druk doen niet meer zo belangrijk is? De sportschool heb je al jaren niet meer gezien en je staat niet meer op het schoolplein te kletsen. Vóór je dertigste ging het nog bijna vanzelf, toch?

Geen zorgen, want je bent niet de enige. Arbeiders en advocaten, jonge veertigers en mensen met wat meer jaren ervaring, homo’s of hetero’s. Het is een universeel probleem, vraag maar eens om je heen.


Taboe

Maar dan blijkt het toch ineens een taboe te zijn, want als je geen vrienden hebt ben je sneu. Of op zijn minst een beetje raar. Tenminste, dat denk je. Of misschien ben je juist wel heel stoer als je hardop durft te zeggen dat je geen vrienden hebt - en daar iets aan gaat doen.

In je eentje nieuwe vrienden maken is al niet makkelijk, maar doe er nog een schepje bovenop: hoe maak je samen met je partner nieuwe vrienden? Want hoe leuk is het om samen met andere stellen een avondje uit eten te gaan, een strandwandeling te maken of naar een festival te gaan?

Wij doorbreken het taboe. Wij bedachten en maakten deze website voor stellen.

Het concept is eenvoudig, de site draait namelijk om activiteiten waar stellen samen aan meedoen. Die activiteiten, zoals een etentje, een wandeling of een festival, worden door de leden zelf georganiseerd. Andere stellen schrijven zich met één druk op de knop in en de reacties naderhand zijn bijna altijd hetzelfde: ‘Het was wel even spannend, maar we hebben zo’n leuke middag gehad!’

Of je nou een week bij elkaar bent of veertig jaar, of je nou dertig bent of tachtig, van mannen houdt of van vrouwen, metjepartner.nl is voor iedereen. Doe je mee?


Doe mee, word nu lidLidmaatschap kost niets

Geen lang verhaal hier, geen ingewikkelde uitleg, geen addertjes onder het gras, je kunt deze site helemaal gratis en zonder verplichtingen gebruiken!


NU GRATIS LID WORDEN