samen-op-pad

Samen op pad


Misschien heb je vrienden genoeg, maar hoeveel vrienden hebben jullie samen? Hoe vaak ga je met andere stellen iets leuks doen? Ervaar zelf eens hoe leuk het is om samen met andere stellen op pad te gaan. Met onbekende mensen op pad is in het begin misschien even spannend, maar de reacties achteraf zijn bijna altijd hetzelfde: "Het viel 100% mee, we hebben ontzettend genoten!"


Samen nieuwe vrienden maken

Deze site is gemaakt om samen met andere stellen leuke dingen te doen. Samen naar een restaurant, samen met andere stellen een strandwandeling maken. Samen met andere stellen raften, abseilen of naar een dansfeestje. Het zijn nog altijd de beste manieren om nieuwe vrienden te maken.


Doe mee, word nu lidDrie maanden gratis proberen

Het lidmaatschap kost 60 euro per jaar (voor jullie samen), maar we kunnen ons voorstellen dat je eerst even de kat uit de boom wilt kijken. Je kunt de site daarom drie maanden gratis proberen!

Aan het einde van deze periode kun je ervoor kiezen je lidmaatschap om te zetten naar een betaald lidmaatschap, je ontvangt vanzelf een e-mail als het zover is.


PROBEER HET GRATIS