Ons verhaal

Ideeën ontstaan vaak op bierviltjes, ’s nachts in bed, of gewoon naar aanleiding van een behoefte in de praktijk. En dat laatste was bij oprichters van deze site René Appeldoorn en Danny Fransen het geval: wij vinden het leuk om met stellen in contact te komen. Om samen leuke dingen te doen zoals een avondje Catannen, een wandeling maken of een middagje waterskiën. Maar hoe doe je dat? Waar vind je stellen die met je mee willen?

Mouwen opgestroopt

En toen ontstond het idee van deze website, een site waarop je activiteiten vindt voor jou en je partner samen. Georganiseerd door andere stellen die het leuk vinden om met jullie op pad te gaan. Maar je kunt ook zelf activiteiten organiseren, want met een paar muisklikken en een beetje creativiteit heb je zo je eigen activiteit gepubliceerd.

Voor iedereen

Of je nu dertig bent of tachtig, van mannen houdt of van vrouwen, kranten bezorgt of advocaat bent, samen met andere stellen leuke activiteiten ondernemen is voor iedereen! Wij vinden dat een gemengd gezelschap juist voor een extra leuke dynamiek in een groep zorgt.

Spannend

Zeker, veel mensen vinden het best wel even spannend, maar als je eenmaal met een activiteit hebt meegedaan is het ijs vaak zó gebroken. Je staat er niet alleen voor, heel veel stellen zitten in hetzelfde schuitje en willen graag met jou op pad. Stap over de drempel en ervaar hoe leuk het is om met onbekende mensen leuke activiteiten te ondernemen!

Update voorjaar 2019

Als oprichters van deze site hebben we een hele fijne tijd samen gehad, maar dat sprookje krijgt geen mooi einde; we zijn uit elkaar. Maar het stuklopen van onze relatie betekent niet het einde van deze site! We hebben besloten het lidmaatschap gratis te maken, voor iedereen, zonder beperkingen. Wij blijven betrokken, Danny aan de voorkant (activiteiten) René wat meer aan de achterkant (techniek).


Doe mee, word nu gratis lidContactgegevens

Telefoonnummer: (085) 301 12 16
E-mailadres: info@metjepartner.nl

Bericht sturen