Ons verhaal


In 2016 is de site bedacht, gemaakt en leven ingeblazen. Wat een leuke tijd was dat… een site zoals MJP bestond nog niet in Nederland en dat betekende veel media-aandacht van radio, televisie, kranten en tijdschriften. Geweldig! We hebben veel leuke dingen gedaan, veel leuke mensen ontmoet en er zijn ontzettend veel stellen lid geworden. Waar er voorheen twee oprichters waren heb ik, Danny Fransen, vanaf februari 2020 deze website volledig in eigen beheer genomen.


Met deze gratis website met activiteiten wil ik alle stellen in Nederland weer in beweging krijgen. In beweging om uit hun huis, uit hun stoel en achter de televisie vandaan te komen om andere stellen te ontmoeten, om weer echt te praten met elkaar, te lachen, gek te doen, leuke activiteiten te ondernemen en om mooie herinneringen te maken.


Of jullie nu wetenschappelijk geschoold zijn of helemaal niet, 20 zijn of 90, van mannen houden, van vrouwen of van allebei, of jullie op-en-top gezond zijn of iets minder… Deze website is speciaal voor stellen / partners, zodat jullie weer samen op pad kunnen gaan. Heb je zin om met je partner een leuke activiteit te ondernemen (zoals een wandeling, een etentje, workshop of een beurs), publiceer hem dan en laat andere stellen aan jullie activiteit deelnemen. Vinden jullie zelf iets organiseren te spannend of niet leuk, schrijf je dan lekker in bij een activiteit van iemand anders. Ik ben blij dat jullie erbij zijn.


Waarom gratis? Ik wil heel graag iets doen voor andere mensen en als ik kan bijdragen om het leven van andere mensen in Nederland een klein beetje mooier te maken, dan doe ik dat. Ik wil het verschil gemaakt hebben, geen vage herinnering zijn.


Maar zo'n droom en zo'n doel kan ik natuurlijk niet in m'n eentje realiseren. Daar heb ik hele lieve vrienden bij nodig. Vrienden die met dezelfde liefde en om dezelfde reden Nederland graag een beetje mooier willen achterlaten. Ik stel ze graag aan je voor:


Rob van Wijk; een goede vriend, kanjer en grote steun op ict-gebied. Als er iets op de site niet werkt of beter kan, dan kan Rob de vertaalslag maken van "begrijpelijke mensentaal" naar "ict oplossingen". Als er iets aangepast moet worden in de teksten, foto's en e-mails en dergelijke, dan vraag ik Rob om hulp. Hij kan heel veel zelf regelen en oplossen, maar bij te grote of complexe aanpassingen roept hij de hulp in van onze volgende expert: Vincent.


Vincent is ons programmeertalent, ons geheime wapen, de stille kracht die graag onzichtbaar en volledig anoniem achter de schermen de site in de lucht houdt op een gebied waar ik het bestaan niet van kende. In jip-en-janneketaal en na veelvuldige uitleg begrijp ik een heel klein beetje hoe het werkt en kan ik zeggen: “Die jongen is goed!”. Hij heeft de site geprogrammeerd, begrijpt volledig hoe het werkt en wat er nodig is om deze site vlekkeloos te laten draaien. Petje af en respect voor Vincent.


And last but not least: Manuella van Wijk; in de eerste plaats een geweldige vriendin die ons steunt en kritisch kijkt naar alle stappen en ontwikkelingen van de site. Een vriendin die mee juicht met alle successen en meedenkt met alle uitdagingen die voorbij komen. Heerlijk om met haar te sparren. Daarnaast houdt zij - uitgerust met bril en laptop - de site nauwlettend in de gaten. Zij is onze Sherlock Holmes als het gaat om kwaliteit en perfectionisme. Zij signaleert, rapporteert en spoort ons aan (lees: ze dwingt ons ;-)) om actie te ondernemen daar waar nodig.


En dan natuurlijk jullie, lezers van dit verhaal. Zonder jullie geen activiteiten en zonder jullie geen dankbare deelnemers en gebruikers van deze website.


Ik hoop dat jullie heel veel plezier beleven en de site gaan gebruiken waarvoor zij bedoeld is: het maken van nieuwe vrienden en fijne herinneringen.


Veel liefs,


Danny


Doe mee, word nu gratis lidContactgegevens
E-mailadres: info@metjepartner.nl

Bericht sturen

Dit contactformulier is tegen misbruik beschermd met reCAPTCHA en daardoor zijn het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google van toepassing.