Met MJP de boer op


Helaas...

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden, je kunt dus niet meer meedoen.

Inloggen voor meer details

Als je inlogt zie je meer informatie, bijvoorbeeld over de locatie of een overzicht van de deelnemers die zich al hebben ingeschreven.

INLOGGEN

Organisator

 

Algemeen

picture
  • CATEGORIE: Cultureel, Eten & Drinken, Leerzaam, Ontspanning
  • MAX. AANTAL STELLEN: 10
  • PLAATSEN VRIJ: 3
  • PROVINCIE: Overijssel

 

Datum en tijd

  • AANVANG: zaterdag 10 november 2018 om 13:30
  • VERWACHT EINDE: zaterdag 10 november 2018 om 20:00

 

Beschrijving

Wist je dat:
-Yvon Jaspers heel veel heeft betekend voor de bekendheid van het boerenleven?
-het haar al jaren lukt om op zondagavond miljoenen kijkers aan de buis te kluisteren voor het o zo populaire Boer zoekt vrouw?

Heb je ooit wel eens een kalfje geaaid, een geit gemolken of een ei geraapt?

Als je altijd al benieuwd bent geweest naar wat er allemaal moet gebeuren voordat het eten op je bord belandt en de melk in je glas gegoten kan worden, dan krijg je nu de kans om je nieuwsgierigheid te bevredigen. Voor ons zetten twee boeren de deuren open!
Hoe ziet de activiteit eruit?

13.30 uur: ontvangst bij recreatiebedrijf de Maathoeve met koffie/thee en een huisgemaakt baksel.
14.00 – 16.00 uur: op expeditie bij twee boerenbedrijven: We worden geïnspireerd, we leren, zien, horen, voelen en beleven waar ons voedsel vandaan komt.
16.00 uur – 20.00 uur: terugkeer naar de Maathoeve, waar we samen een heerlijk driegangenmenu bereiden met eerlijke boerenstreekproducten. Ook de producten die we op onze expeditie hebben verzameld worden gebruikt. Je hoeft hiervoor niet te kunnen koken. Zelfs als je nog nooit een ei hebt gebakken, gaat het bereiden van dit diner ons gezamenlijk lukken. Gezelligheid staat voorop, dus grijp deze kans!

De kosten voor de activiteit zijn € 45,- per persoon. Hiervoor krijgen we een 6,5 uur durend programma: koffie met wat lekkers, een bezoek aan twee bedrijven en een driegangendiner.

Ongeveer twee weken van tevoren sturen we jullie een betaalverzoek. We moeten dan ook het definitieve aantal personen doorgeven.
De drankjes zijn exclusief en worden ter plekke afgerekend.

We hopen op een grote opkomst!