Duin en strand wandeling Katwijk


Ga je mee?

Helaas, er is geen plaats meer...

Maar het kan maar zo dat iemand zich nog afmeldt, schrijf je daarom gerust in voor de reservelijst. Je ontvangt een e-mail zodra er een plekje vrij komt.

ZET MIJ OP DE RESERVELIJST
Inloggen voor meer details

Als je inlogt zie je meer informatie, bijvoorbeeld over de locatie of een overzicht van de deelnemers die zich al hebben ingeschreven.

INLOGGEN

Organisator

 

Algemeen

picture
  • CATEGORIE: Sportief
  • MAX. AANTAL STELLEN: 3
  • PLAATSEN VRIJ: Vol!
  • PROVINCIE: Zuid-Holland

 

Datum en tijd

  • AANVANG: zaterdag 22 mei 2021 om 10:30
  • VERWACHT EINDE: zaterdag 22 mei 2021 om 15:00

 

Beschrijving


Wie gaat er mee [er vanuit gaand dat we tegen die tijd weer kunnen en mogen]  coronaproef wandelen in de duinen en op het strand van Katwijk.  De route die wij gaan wandelen duurt ongeveer  2 uur. Na de wandeling kunnen we een heerlijk  ijsje halen bij de beste banketbakker in Katwijk die zelf zijn ijs maakt.

Neem allemaal je rugzak,  iets te eten en drinken mee voor een leuke, mooie wandeling door de duinen en over het strand.

Als alles goed gaat dan zal onze pup een maand of 5 zijn en mee gaan op onze wandeling...

Aantal stellen dat mee kan hangt een beetje af wat tegen die tijd kan, mag en verantwoord is, voor nu eventjes met beperkt aantal stellen..  Hoe leuk zou het zijn als we misschien tegen die tijd het aantal stellen kunnen ophogen bij genoeg interesse en met een grotere groep op pad kunnen gaan!!!!

We verzamelen bij de voetbalclub KVV de Quick Boy"s waar we gratis kunnen parkeren en gelijk de duinen in kunnen.